Γυναίκα βρέθηκε νεκρή με πύθωνα τυλιγμένο στο λαιμό της σε σπίτι στη Φλόριντα

Μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή με έναν πύθωνα μήκους περίπου 2,5 μέτρων τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της σε ένα σπίτι στην Ιντιάνα.

Η Laura Hurst, 36 ετών, φαινόταν πως διατηρούσε κάποια φίδια στο σπίτι το οποίο ανήκει σε τοπικό σερίφη στην πόλη Οξφόρδη, σύμφωνα με όσα είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας της πολιτείας της Ιντιάνα. To σπίτι δεν κατοικούνταν και ήταν ουσιαστικά ο χώρος φιλοξενίας συλλογής δεκάδων ερπετών.

Ο σερίφης, ο Don Munson, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης και ζει δίπλα στο σπίτι με τα φίδια, δήλωσε ότι βρήκε την Hurst στο κτίριο την Τετάρτη το βράδυ. Η γυναίκα βρέθηκε στο πάτωμα με το φίδι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της. Μια νεκροψία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και η αστυνομία ερευνά το τραγικό περιστατικό

«Φαίνεται να έχει στραγγαλιστεί από το φίδι», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας αλλά πρόσθεσε ότι αυτό δεν επιβεβαιώθηκε και οι αρχές θα περιμένουν την νεκροψία. «Έχω δώσει όλες τις πληροφορίες στην αστυνομία», δήλωσε ο Munson.

Η αστυνομία είπε ότι το σπίτι περιείχε 140 φίδια και πως η Hurst κατείχε 20 από αυτά και επισκεπτόταν το ακίνητο τακτικά για να δει τα ερπετά.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν λάτρης των φιδιών και υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες που τη δείχνουν να έχει τυλιγμένους πύθωνες γύρω από το λαιμό της. Η έρευνα θα συνεχιστεί με ανακρίσεις και αναμένονται νέες ανακοινώσεις.

 

Πηγή: www.lifo.gr

Κάντε μας Like στο Facebook & ακολουθήστε μας στο Instagram