19χρονος πυγμάχος στην Πάτρα έστειλε στο νοσοκομείο έναν 16χρονο συμμαθητή του (vid)

Ο 19χρονος χτύπησε απροειδοποίητα τον συμμαθητή του, με αποτέλεσμα να του σπάσει το σαγόνι σε τρία σημεία και να χρειαστεί να βάλει λάμες.

Νταής νεαρός πυγμάχος, φαίνεται πως εκτός από το ρινγκ και παρά τις οδηγίες που έχει λάβει από τους δασκάλους, του… επιδεικνύει τις «ικανότητές» του ακόμη και στο σχολείο!

Ο νεαρός είναι 19 ετών, όπως αναφέρει το dete.gr, μαθητής σε ΕΠΑΛ της Πάτρας και επί χρόνια αθλητής πυγμαχίας. Προ ημερών όμως έφθασε στο σημείο… να σπάσει το σαγόνι συμμαθητή του, κάτι που φαίνεται θα πληρώσει πολύ ακριβά, αφού την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει η αστυνομία.

Σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του μαθητή, ο οποίος έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, όλα ξεκίνησαν από μία διαφωνία στην διάρκεια συζήτησης μεταξύ συμμαθητών.

Ο γιος του διαφώνησε με τον πυγμάχο συζητώντας ένα θέμα που αφορούσε τον ρόλο του ύπνου στην κούραση του ανθρώπινου οργανισμού.

Ο πυγμάχος του είπε μία κουβέντα, ο συμμαθητής απάντησε σε φιλικό όμως τόνο με μία πιο υβριστική έκφραση αλλά… χαμογελώντας και φαίνεται πως ο αθλητής εθίγη!

Σηκώθηκε όρθιος του είπε σε αυστηρό τόνο «πως μου μιλάς έτσι» και πριν προλάβει ο 16χρονος συμμαθητής του να πει έστω και μία κουβέντα, του είχε ρίξει μία δυνατή γροθιά στο σαγόνι με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει κατάγματα!

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και μάλιστα υπεβλήθη την περασμένη Τρίτη σε επέμβαση. Οι ορθοπεδικοί έκριναν ότι έπρεπε να του τοποθετήσουν τρεις λάμες στην κάτω γνάθο καθώς είχε σπάσει σε τρεις μεριές.

Ο 19χρονος πυγμάχος δεν φάνηκε το ίδιο «νταής» απέναντι στην Αστυνομία. Εξαφανίσθηκε από προσώπου γης και έμεινε κρυμμένος για 48 ώρες μέχρι να περάσει το χρονικό διάστημα της αυτόφωρης διαδικασίας και να μην συλληφθεί!

 

Πηγή: gazzetta.gr

Κάντε μας Like στο Facebook & ακολουθήστε μας στο Instagram